Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - három DLC is érkezik

|

Az Obsidian megosztott pár részletet a Deadfire várható kiegészítőivel kapcsolatban.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Obsidian bejelentette, hogy a május 8-án megjelenő Pillars of Eternity II: Deadfire három DLC-t is kap majd. 

Hirdetés

Az első, Beast of Winter című csomag júliusban érkezik, és egy szekta uralta szigetre kalauzolja a játékosokat. A DLC-ben megnyílik a kapu a The Beyondba is, amely egy misztikus dimenzió, tele kihívásokkal és ősi lelkekkel.

A Beast of Winter után jön a Seeker, Slayer, Survivor DLC szeptemberben. A játékosok harcközpontú küldetéseket teljesíthetnek a brutális Eora harcosok ellen.

A harmadik kiegészítő a The Forgotten Sanctum címet kapta - itt az Eora nagy varázslói kapnak szerepet, és a történet során a játékosok hűségét és moralitását teszik próbára.

Mind a három kiegészítő egyenként 10 dollárért lesz megvásárolható, de a 25 dolláros season passben is helyet kapnak. Aki pedig még több extrára vágyik, érdemes egy pillantást vetnie a gyűjtői kiadásra.

Ti várjátok már a Deadfire-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)