Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - lesz dobozos kiadás is

|

Az Obsidian és a THQ Nordic együttműködésének hála kézbe is vehetjük majd a Pillars of Eternity folytatását, a Deadfire-t.

Hirdetés

Mivel a Pillars of Eternity dobozos kiadása gyönyörű volt, reménykedtünk benne, hogy a folytatás esetében is kaphatunk hasonlót, azonban mikor kiderült, hogy a Versus Evil látja el a játék kiadói feladatait, az nem tisztázódott, hogy lesz-e ilyen változat. 

Hirdetés

Szerencsére nem kell aggódniuk a gyűjtőknek, ugyanis az Obsidian sajtóközleményben jelentette be, hogy a THQ Nordic és a Versus Evil együttműködésének köszönhetően a Pillars of Eternity II: Deadfire világszerte meg fog jelenni dobozos formában is. 

A THQ Nordic kiadásért felelős igazgatója, Jan Binsmaier szavai szerint már nagyon izgatottak a játék és annak különböző kiadásai miatt, vagyis több dobozos változatra is számíthatunk. Remélhetőleg köztük lesz egy tartalmas és ízléses gyűjtői is. 

Pillars of Eternity II: Deadfire megjelenése 2018 elején várható PC-re, Macre és Linuxra. Ti vesztek még dobozos kiadásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)