Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - ismerd meg a fővárost

|

Lassan, de biztosan készül az Obsidian méltán sikeres szerepjátékának folytatása, a Pillars of Eternity II: Deadfire, amelyről folyamatosan érkeznek a fejlesztői videók. A legújabb például a történet helyszínének fővárosát, Neketakát mutatja be közelebbről.

Hirdetés

A Pillars of Eternity folytatása tudhatja magáénak az utóbbi idők legsikeresebb közösségi kalapozását, az Obsidian pedig azzal is igyekszik meghálálni a belé fektetett bizalmat, hogy folyamatosan betekintést ad a fejlesztésbe - most éppen már a 38. videót tette közzé, amely hiánypótló lett a maga nemében. 

Hirdetés

Elvégre még soha nem láthattuk ennyire részletesen a Pillars of Eternity II helyszínének középpontját, a Deadfire szigetvilág egzotikus csengésű székhelyét, Neketakát, amely hatalmas, több területre bontott, így bőven lesz mit felfedeznünk csapatunkkal és eközben váratlan eseményekbe is belefuthatunk majd (például a videó elején is látható varázslós esetbe). Fontos újítás az előző részhez képest, hogy már ki is foszthatjuk a boltokat értékes kincsek után kutatva, azonban érdemes kétszer is meggondolni, hogy mennyire enyves a kezünk, hiszen mindennek következményei vannak, a lopás pedig nem egy életbiztosítás. 

A Pillars of Eternity II: Deadfire valamikor 2018-ban jön, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)