Hirdetés

Pillars of Eternity II - az Obsidian már dolgozik a folytatáson

|

Az előző év egyik legjobban sikerült Kickstarter projektje, vagyis a Pillars of Eternity folytatást kap. A második rész előkészítési munkálatai már folynak.

Hirdetés

Az egy éve megjelent, a Baldur's Gate szellemi örököseként is emlegetett Pillars of Eternity nagy meglepetés volt, az elkészülését segítő Kickstarter projekt pedig hatalmas siker lett. Ráadásul a játék a debütálása óta jó néhány letölthető tartalmakkal is bővült. És itt még nem ér véget a történet!

Ugyanis az  Obsidian vezérigazgatója, Feargus Urquhart egy interjúban azt nyilatkozta, hogy már dolgoznak a Pillars of Eternity folytatásán. "A Pillars of Eternity II még nincs bejelentve, de hülyén nézne ki, ha nem ismerem el, hogy készül. Ha például valaki megkérdezi: »Dolgoztok rajta?«, én meg azt válaszolom: »Hát, te nem dolgoznál rajta?«. Erre ő: »Szóval biztos dolgoztok rajta.«, én meg: »Valójában, ja.«"

Hozzátette, az is lehetséges, hogy a Kickstarteren fognak pénzt gyűjteni a Pillars of Eternity II elkészítésére, hiszen az első rész esetében is a kért összeg többszöröse folyt be. "Nyilvánvalóan, ahogy sejtetted, megtesszük az első lépéseket a Pillars of Eternity II elkészítése fele. Ez egy olyan dolog, amit át akarunk gondolni a közösségi finanszírozás szempontjából is. Szerintem az emberek úgy érezték, tartottuk magunkat az ígéretünkhöz. Ez pedig azt jelenti számunkra,  hogy tovább léphetünk a Pillars of Eternity II-re, és az emberek újra támogatnának majd minket, mivel megbíznak bennünk." - mondta az interjúban Feargus Urquhart.

Ti várjátok a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)