Hirdetés

Pillars of Eternity II - a harmadik DLC is megkapta a megjelenési dátumát

|

Néhány hét múlva megérkezik az utolsó fejezet, ami egy meglehetősen izgalmas lezárása lesz a kalandnak

Hirdetés

A Pillars of Eternity II: Deadfire utolsó fizetős kiegészítője, a The Forgotten Sanctum december 13-ától lesz elérhető. A csomag a szezonbérlet tulajdonosainak automatikusan jár, a többieknek pedig 10 dollár körüli összeget kell majd letenni érte.

Hirdetés

A sztori szerint néhány ősmágus elküld minket egy küldetésre, ami egy istenség húsába épített labirintusba vezet bennünket. Nem hangzik kényelmesnek, de annál izgalmasabb. Az előzetes infók nem árulják el, hogy ki lenne ez az istenség, de van egy olyan érzésünk, hogy hamar kiderül.

A Pillars of Eternity II: Deadfire egyelőre csak PC-re jelent meg, de 2019. március 31-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is befut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)