Hirdetés

Pillars of Eternity - elkészült a magyarítás

|

A The Elder Scrolls játékokat is fordító csapat több ezer sornyi szövegen küzdötte át magát, hogy magyarul játszhassunk az Obsidian népszerű szerepjátékával.

Hirdetés

A MorroHun csapata az összes eddigi The Elder Scrolls játék esetében odatette magát és profizmusuknak köszönhetően most egy újabb szerepjáték, a Pillars of Eternity vált játszhatóvá az anyanyelvünkön, amit tonnányi fordítás, tesztelés és hibajavítás előzött meg, le a kalappal előttük és a segítőik előtt. 

Hirdetés

A csapat örömmel jelentette be, hogy két és fél évnyi munka és közel 5,8 millió karakter lefordítása, majd lektorálása után elkészült a Pillars of Eternity és mindkét kiegészítőjének (The White March Part I-II.) fordítása, amelyet ide kattintva tölthettek le, az alábbi videó pedig egy kis ízelítő belőle: 

A fordítás a Windows mellett elérhető Linuxra és Macre is. Fontos, hogy a magyarítás csak eredeti verziókkal működik hibátlanul és azoknál is a legfrissebb verziókkal. Ha hibát találnátok, errefelé jelezhetitek a srácoknak. Jó szórakozást kívánunk hozzá és köszönjük a fordítók lelkiismeretes munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)