Hirdetés

Pillars of Eternity - már jövő hónapban kipróbálhatjátok

|

Az Obsidian bejelentette, hogy a támogatók már augusztusban belepillanthatnak a Pillars of Eternitybe. Nem lenne rossz egy kis retro RPG-vel zárni a nyarat, ugye?

Hirdetés

Az Obsidian nagyon sikeresen vette a Kickstarteres kanyart, bár számukra ez volt az egyszerűbb rész, hiszen, ha egy játék kapcsán felmerül a Baldur's Gate neve, akkor én mondjuk könyékig nyúlok a pénztárcámba. Sokakkal egyetemben.

 

A Pillars of Eternity megjelenést még idén ősszel ígéri az Obsidian, de addig még lesz alkalmunk közelebbről is megnézni a játékot. A fejlesztők azt mondták, hogy később egy Early Access program keretében is elvihetjük egy körre az old-school RPG-t, de azok, akik már a kezdetek óta támogatják a projektet még jobban járnak.

 

Az Obsidian bejelentette, hogy a Pillars of Eternity béta augusztus 18-án indul PC-n és Mac-en, de a jelentkezés menetéről, a tesztidőszak hosszáról, illetve egyéb hasznos információkról még nem beszéltek. Minderről a következő támogatói frissítésben lesz szó, úgyhogy tessék szépen ellenőrizni a bejövő leveleket.

Nagyon kíváncsian várjuk a Pillars of Eternityt és reméljük, hogy a béta alatt nem szembesülünk majd olyan problémákkal, ami miatt esetleg jövőre csúszna a megjelenés. Kiderül. Ti támogattátok a projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)