Hirdetés

Pillars of Eternity - már készül a kiegészítő

|

Alig több, mint egy hét múlva megjelenik a Pillars of Eternity, de az Obsidian már készíti hozzá a kiegészítőt.

Hirdetés

Március 26-án minden szerepjáték rajongó készítsen be magának hideg élelmet a szobába, a Pillars of Eternity világa nehezen fogja elengedni azt, aki belemerül. Bár az Obsidian Entertainment csapatát majdnem eltemette a projekt, végül a Kickstarter és a rajongók segítségével összeszedték magukat. Nemrég szó esett a folytatásról is, ám most úgy tűnik, hogy egyelőre nem kapkodnak a második résszel, mivel bejelentették, hogy már készül a kiegészítő. 

Egy Reddites Obsidian Q&A keretein belül derült ki, hogy a csapat már javában dolgozik a DLC-n. Terjedelme körülbelül akkora lesz, mint a Tales of the Sword Coast volt: az első Baldur's Gate-hez készített bővítés meglehetősen nehézre sikeredett, rengeteg dungeonnel és teljesen új történettel. A fejlesztők szerint valami hasonlóra számíthatunk a Pillars of Eternity esetében is.

"Nem szeretnénk túl sokat elárulni, hiszen a fejlesztésnek egy nagyon korai szakaszában tartunk. Annyit tudok mondani, hogy egy kis létszámú csapat már készíti a területeket és a környezeti elemeket, a többiek pedig az alapjáték problémamentes indulására koncentrálnak." fejtette ki Adam Brennecke a reddit-en.

Ti várjátok már a Pillars of Eternityt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)