Hirdetés

Aranylemezre került a Pillars of Eternity

|

Nagy utat tett meg az Obsidian-féle Pillars of Eternity az ötlettől a megvalósulásig és hamarosan kiderül, hogy megérte-e a fáradtságot, ugyanis a szerepjáték hivatalosan is elkészült.

Hirdetés

A Pillars of Eternity egyike azoknak a Kickstarteres projekteknek, amik a kívánt támogatás többszörösét szerezték meg (akkor még Project Eternity néven futott) és hasonlóan a Wasteland 2, valamint a Divinity: Original Sin játékokhoz megpróbálja visszahozni a BioWare-féle Infinity motorral készült címek élményét (mellesleg megmentette a csapatot a csődtől, amely már önmagában elismerés). 

Többször is csúsztatták, de végül két és fél év fejlesztést követően csak elkészült a Pillars of Eternity, ugyanis az Obsidian bejelentette, hogy a szerepjáték végre aranylemezre került, vagyis az ő szavaikkal élve "Gold Master" státuszba lépett. Míg a munkatársak egy része azon tevékenykedik, hogy gondtalan legyen a jövő heti megjelenés, addig egy szűkebb csapat már az első, nagyobb méretűre szánt kiegészítőt tervezi, továbbá nemrég derült ki, hogy már a folytatás is tervben van. 

A Pillars of Eternity március 26-án jelenik meg PC-re, Mac-re és Linuxra, de mi legszívesebben már most belevetnénk magunkat a játékba. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)