Pillars of Eternity: The White March - íme a Part Two új segítőtársa (videó)

|

Bemutatkozik a Pillars of Eternity: The White March kiegészítővel debütáló új társ: Maneha, a barbár.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

A Pillars of Eternity: The White March kiegészítő első részét már tavaly augusztusban beszerezhettük, a második fejezetet pedig idén január végére ígérte az Obsidian Entertainment, amit végül nem tudtak tartani és február 16-ra módosult a megjelenési dátum. 

Hirdetés

Most két nappal az érkezése előtt egy közel kétperces videóban vehetjük szemügyre a Pillars of Eternity: The White March Part Two egyik újítását, a Maneha nevű barbár segítőtársunkat, akit a stúdió narratíváért felelős dizájnere, Carrie Patel mutat be nekünk az alábbiakban: 

A Pillars of Eternity első nagy fejezetét lezáró rész nem csak a megkezdett történetet fejezi be, de új küldetéseket és képességeket is ad, valamint megemeli a szintkorlátot is. Addig is nézzétek meg a szerepjáték születéséről készült dokumentumfilmet vagy olvassatok kicsit a Pillars of Eternity 2-ről

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!