Hirdetés

Pillars of Eternity: The White March - íme a kiegészítő újdonságai

|

Az Obisdian némi betekintést engedett a Pillars of Eternity készülő kiegészítőjének tartalmába, ahogy azt is megmutatta, milyen változásokat hoz a 2.0-ás frissítés, amit mindenki ingyen megkap.

Hirdetés

Nem olyan rég jelentette be az Obsidian a Pillars of Eternity első kiegészítőjét, most pedig írtak egy blogposztot is arról, mire számíthatunk a White March első részében (ugyanis két részben jelenik majd meg). Ezzel együtt érkezik egy nagyobb frissítés is, amit attól függetlenül megkapunk, hogy megvesszük-e a kiegészítőt.

A Pillars of Eternity: The White March megemeli az alapjátékban lévő szintkorlátot, új varázslatok és talentek is bekerülnek a kínálatba, illetve ahogy arra számíthattunk, új területekkel, szereplőkkel, tárgyakkal és csapattagokkal is bővül az eddig sem éppen kicsi szerepjáték. A blogposztban csak az utóbbiak közül mutattak be kettőt, bekerül majd például a Pillars of Eternity borítóján is szereplő szerzetes, Zahua, aki egy elég fura vallást követő rend harcos tagja.

A másikuk egy bronz gólem, aki a Devil of Caroc nevet viseli, és egy elítélt bűnöző lelke működteti. Az érdekes háttértörténetén kívül a cinikus humora is egy szerethető karakterré teszi, legalábbis így első látásra. Viszont nem csak a kiegészítő miatt izgulhatnak a játék tulajdonosai, hanem érkezik egy ingyenes frissítés is, ami végre mesterséges intelligenciával ruházza fel a csapattagjainkat, de a fejlesztők javítottak a lopakodáson, és némi extra figyelmet kapott az Obsidiantől a kezelőfelület is (ezekről részletesen az alábbi videóban hallhattok).

Ti beszerzitek majd a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)