Hirdetés

Pillars of Eternity: The White March - megvan a Part Two megjelenési dátuma

|

Az Obsidian kitűzte a Pillars of Eternity: The White March - Part Two dátumát, így már tudjuk, mikor jelenik meg a sikeres szerepjátékuk kiegészítőjének második része.

Hirdetés

Még az idei PC Gaming Show keretén belül jelentették be, hogy kiegészítőt kap a Pillars of Eternity, amellyel az Obsidian megidézte a szerepjátékok aranykorát. A The White March - Part One már augusztusban elérhetővé vált, azonban a második részt érintő részletekre egészen idáig kellett várnunk. 

Az Obsidian Entertainment most Twitteren bejelentette, hogy a Pillars of Eternity: The White March - Part Two megjelenése 2016. januárjában válik esedékessé: 

A Pillars of Eternity kiegészítő második fejezetéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy folytatja és lezárja azt az új sztoriszálat, amit a The White March - Part One elkezdett, új küldetéseket biztosít, új társakat hoz (mint például Meneha, a barbár), várhatóan a szintkorlátot is megnöveli, új képességekkel látja el a hősöket, valamint a Story Time móddal a játékosok gyorsabb ütemben élhetik át a sztorit, ha éppen ehhez van kedvük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)