Hirdetés

Pillars of Eternity - új trailerrel indul az előrendelés

|

Bár nemrég jövőre csúsztatták, azért továbbra is szűnni nem akaró lelkesedéssel várjuk az Obsidian old-school szerepjátékát, amely újabb trailerrel bizonyítja, hogy érdemes kibírni a megjelenésig.

Hirdetés

Nem megy zökkenőmentesen a közösségi kalapozással, zajos sikerrel megvalósult Pillars of Eternity (korábban Project Eternity) fejlesztése, elvégre a korai tervek szerint már idén tavasszal megkaphattuk volna, viszont később kiderült, hogy 2015 lesz belőle.

Feargus Urquhart, az Obsidian vezérigazgatója a csúsztatáskor megígérte, hogy csak akkor adják ki a játékot, ha az a legjobb élményt nyújtja és az alábbi, előrendelőknek szánt gameplay trailer alapján erre minden esély adott. Ezenkívül aki a hivatalos honlapról rendeli elő a Pillars of Eternity valamelyik kiadását, az tíz százalékos kedvezményben részesül az árból, ráadásul a bónuszok mellett két olyan speciális tárgyat is kap, ami egyébként csak a Kickstarteres támogatóknak jár.

A Pillars of Eternity egyelőre nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, valamikor 2015-ben érkezik PC-re, Macre és Linux-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)