Hirdetés

Pillars of the Earth - új videókon A katedrális játékfeldolgozása

|

A Ken Follett regénye alapján készülő kalandjáték jövőre jelenik meg, az új trailerből pedig kiderül, hogy a Daedalic bizony nem finomkodik majd.

Hirdetés

Még 2014-ben jelentette be a német Daedalic, hogy játékformába ülteti át Ken Follett népszerű regényét, A katedrálist (vagy angol címén a The Pillars of the Earth című könyvet). Azóta sokat nem hallottunk a készülő játékról, nemrég viszont egy új teasert is kiadtak.

Az új teaseren alaposan szemügyre vehetjük a kézzel rajzolt látványt, ami mozgás közben is kifejezetten jól néz ki. Viszont mivel a XII. századi Angliában játszódó sztorinak akad néhány elég durva részlete is, a teaserből kiadtak egy családbarát és egy brutálisabb változatot, lejjebb mindkettőt megleshetitek. A legalsó, még tavaly megjelent videó viszont nem csak a Pillars of the Earth hangulatát mutatja meg, hanem a játékmenetből is mutat egy keveset. Az is kiderül, hogy Jack, a feltörekvő építész és Philip a szerzetes mellett Alienát, egy bebörtönzött nemes lányát is irányítjuk a sztori során. A játék egyébként jövőre, a regénysorozat harmadik részével egyszerre jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)