Hirdetés

Pimp My Mario Kart - igazi, működő modellek (fotók)

|

A Nintendo tudja, hogyan kell stílusosan reklámozni a Mario játékok életérzését. A pozőrség csúcsa következik.

Hirdetés

A Mario Kart neve viszonylag kevés embernek lehet semleges, a retro és a mai handheld generáció egyik legnagyobb címéről van szó. Nem csoda, hogy a Nintendo szeretné saját álomvilágát a lehető legmagasabbra pozicionálni, ehhez pedig okos marketing kell. Például érdemes felkeresni a Pimp My Ride című műsorból ismert West Coast Customs műhelyt, hogy építsék meg élőben a Mario Kartból ismert járműveket.

Az eredmény magáért beszél: a WCC elképesztő tehetséggel és hozzáértéssel bíró arcai olyan gokartokat építettek, amelyekkel akár körözni is lehetne a ház körül, de minden elemükben a Mario Kart meseszerű gépeinek világát idézik. Az autókat az L.A. Auto Show keretében mutatták be, néhány kép alább, továbbiak pedig a galériában találhatóak, mindenképpen érdemes megnézni, elképesztő munkát végeztek (megint) a West Coast Customs jómunkásemberei.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)