Hirdetés

Pinball FX 2 - 2010 harmadik legjobb X360-exkluzív játéka

|

A budapesti Zen Studios Pinball FX 2 címen ismert flipperjátéka rendelkezik a harmadik legmagasabb átlagos értékeléssel a platform exkluzív címei közül.

Hirdetés

A hazai fejlesztésű Pinball FX 2 a Zen Studios eddigi legjobban sikerült alkotása szerény véleményem szerint. Úgy tűnik ráadásul, hogy nem csak én gondolom így, hiszen a Metacritic 2010-es összesítése szerint Xbox 360 platformon 88-as átlagával a 15. helyet csípte meg 238 értékelt játék közül.



Ha viszont leszűkítjük a kört a platform-exkluzív címekre, akkor azt tapasztaljuk, hogy csak a Halo: Reach (91) és a Limbo (90) volt képes megelőzni a sajtó ítélete szerint.
Sikeréhez nagy mértékben hozzájárult, hogy az első részhez képest jóval csinosabb grafikán, a valósághoz közelebb álló golyószimuláción túl olyan új közösségi és többjátékos funkciók mutatkoztak be a Pinball FX 2-ben, amelyek lényegében egy bővíthető platformmá varázsolták a játékot.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)