Hirdetés

Pinball FX 3 - Jurassic World asztalok érkeznek

|

A Zen Studios kiváló flipperjátéka ismét bővül.

Hirdetés

A magyar fejlesztésű Pinball FX 3 sok flipperrajongó kedvence, a játék népszerűsége pedig cseppet sem alaptalan. Ezt persze azok is jól tudják, akik megvették a tavaly decemberi GameStar magazint, hiszen akkor Star Wars tematikájú asztalokat adtunk teljes játékként. Most újabb remeknek ígérkező bővítményt kap a Zen Studios játéka.

Hirdetés

Nemrég ugyanis kiderült, hogy Jurassic World flipperasztalokkal bővül a kínálat. Nem véletlen, hogy a dinós filmsorozathoz nyúltak ihletért a készítők, elvégre most 25 éves az első Jurassic Park film. Összesen három új asztalt kapunk, ezekből az első a 2015-ös Jurassic World mozin alapszik, a második a nagy klasszikust, az első részt idézi meg, a harmadik pedig azt a káoszt ragadja meg, amit a parkban elszabaduló dinoszauruszok okoznak. Mindezt egy friss előzetesen is meg tudjuk nektek mutatni. 

Az eredeti filmekből származó hangbetétekkel is felvértezett Jurassic World/Park asztalok az összes platformon egyszerre érkeznek, vagyis PC-n (Streamen és Windows 10-en is), PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen, valamint a Zen Pinball applikációban iOS-en, Androidon és Macen is egyaránt február 20-án válnak elérhetővé. Az árról egyelőre nincsenek pontos információink, de valószínűleg nagyjából annyiba kerülnek majd, mint a korábbi csomagok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)