Hirdetés

Pinball FX 3 - javulni fog a switches teljesítmény és felbontás

|

A Pinball FX 3 még nem úgy fut a Nintendo Switchen, ahogy a készítők szeretnék, de idővel mind dokkolt, mind hordozható módban javítani szeretnének a játékon.

Hirdetés

A héten a GameStar+ mellett még egy új platformom, Nintendo Switchen is bemutatkozott a Pinball FX 3, de sajnos a hibrid konzolon nem ment éppen simán a rajt. A játékosok egyelőre nincsenek lenyűgözve az itt tapasztalt látványvilágtól, de a Zen Studios szerint már dolgoznak néhány javításon.

Hirdetés

Az egyik vásárló küldött egy üzenetet a csapat Twitter-fiókjának, amin le is fotózta, mennyire pixeles a tévéjén a játék a Full HD alatti felbontás miatt - igaz ez egy két és fél méteres képátlójú kijelző volt. Erre válaszolták a Pinball FX 3 készítői, hogy dolgoznak egy patchen, ami reményeik szerint dokkolt módban 1080p-re növeli a felbontást, míg hordozható módban 60 fps-t kapunk majd a 720p-s kijelzőn.

A fenti tweet kapcsán egyébként némi pontosítást is kérnie kellett a stúdiónak, mivel a saját üzenetükből többen arra következtettek, hogy a Pinball FX 3 szerintük "szörnyen" néz ki a Switchen. Ezzel szemben a csapat képviselője elsősorban a nagy kijelző által még jobban előhozott pixelesedésre írta ezt.

Ti letöltöttétek már Switchre az ingyenes asztalokat? Nektek hogy tetszett a jelenlegi látványvilág?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)