Hirdetés

Pinball FX2 VR - hamarosan új asztalok érkeznek

|

A magyar Zen Studios flipperes VR játéka hamarosan teljesen új tartalmakkal bővül.

Hirdetés

A hazai játékfejlesztés egyik legnagyobb sikere a Pinball FX2, amihez sorra jelennek meg asztalok olyan népszerű franchise-ok alapján, mint a Marvel univerzum vagy a Star Wars. Ezúttal a Zen Studios saját pályákkal rukkolt elő, amelyek a játék Oculus Riftes kiadását, a Pinball FX2 VR-t fogják bővíteni.

Még márciusban jelent meg a Pinball FX 2 VR, így a már jól ismert játékot Oculus Rifttel is játszhatjuk. A Zen Studios most bejelentette a játék következő DLC-csomagját, mely a Season One nevet kapta és öt, a rajongók számára már ismerős pályát fog tartalmazni: CastleStorm, Wild West Rampage, BioLab, Paranormal és Earth Defense. A Season One Pack augusztus 23-án fog megjelenni, kizárólag Oculus Riftre, 24,99 dolláros áron (ez nagyjából hétezer forintot jelent).

Ti mit gondoltok? Próbáltátok már a játékot Oculus Riften?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)