Hirdetés

Pinball FX3 - nyáron érkezik a magyar flipperjáték sorozat folytatása

|

Újabb számozott epizódot kap a Zen Studios legendás Pinball FX szériája.

Hirdetés

A Zen Pinball 2/Pinball FX 2 folyamatosan remek új pályákkal bővült, a magyar Zen Studios azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy új résszel bővítse a szériát. 

Hirdetés

A friss bejelentés szerint az új flipperjáték maga mögött hagyja az előző generációs konzolokat és már kizárólag csak PC-re illetve PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik valamikor a nyár folyamán. Az új játékba magunkkal hozhatjuk korábban megvásárolt asztalaink nagy részét, de természetesen rengeteg újdonsággal is készül a Zen Studios csapata. Multiplayer meccsek, ligák és általunk kreált bajnokságok már biztosan lesznek, valamint egy látványos előzetest is kaptunk. 

Ti várjátok már a Pinball FX3 megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)