Hirdetés

Jöhetnek Aliens, Marvel és Star Wars témájú flipperasztalok ingyen?

|

A PC-s és a konzolos játékosoknak is ajándékot hozott a Zen Studios.

Hirdetés

Nagyon sokféle témájú asztal készült már a Pinball FX3-hoz, így érthető, hogy a flipperek szerelmesei előszeretettel pörgetik a magyar Zen Studios játékát. Az alapjáték egyébként teljesen ingyenesen játszható, de most rövid ideig bizonyos DLC-ket is teljesen díjmentesen beszerezhetünk.

Hirdetés

Úgy látszik, a fejlesztők gondolnak azokra, akik a koronavírus-járvány miatt nem igazán tudnak kimozdulni otthonról, ugyanis összeállítottak egy DLC-csomagot a Pinball FX3-hoz, amit bárki ingyen bezsebelhet és meg is tarthat a Steamen. A pakkban összesen három kiegészítés, a Star Wars Pinball, a Marvel Pinball: Heavy Hitters és az Aliens vs Pinball található meg, tehát három igencsak népszerű témán alapuló asztalokat kapunk. Ha kibővítenétek egy picit a játékbeli gyűjteményeteket, akkor itt be is szerezhetitek a csomagot.

A PC-sek mellett pedig a konzolos játékosokra is gondolt a Zen Studios, ugyanis a srácok közzétettek egy bejegyzést a Facebook-oldalukon, aminél bárki kérhet egy kulcsot a Williams Pinball 4-hez vagy 5-höz. Ehhez mindössze csak hozzá kell szólni a poszthoz, megadva a régiónkat és a preferált platformot, majd reménykedni, hogy azok között leszünk, akiket véletlenszerűen kiválaszt és megajándékoz a csapat.

Ti szoktatok játszani a Pinball FX3-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)