Hirdetés

Pinball FX3 - klasszikus horrorfilmes szörnyeket hoz a halloweeni DLC

|

A Zen Studios elhozza a Universal filmes rémségeit a flipperjátékba, így többek között találkozhatunk Drakulával és a Múmiával is.

Hirdetés

Rengeteg különböző tematikus asztal érhető el jelenleg a magyar fejlesztésű Pinball FX3-hoz, így ha hajlandóak vagyunk kinyitni a pénztárcánkat, akkor alaposan kibővíthetjük az alapjátékot. Természetesen halloweenre is készülnek egy kis aprósággal a srácok, és bepakolnak néhány legendás szörnyeteget az alkotásukba.

Hirdetés

Még ebben a hónapban megérkezik a Williams Pinball: Universal Monsters Pack, ami a Universal filmstúdió klasszikus, főleg a '90-es évek elején és közepén népszerű rémségeit hozza el a játékosoknak két régi Williams-flipperasztal képében. Az eredetileg 1992-ben kiadott Creature from the Black Lagoon nem is annyira a filmekre, hanem sokkal inkább az '50-es évek autós mozijainak élményére koncentrál, tehát garantált a retro hangulat.

Az 1998-as, igencsak nagy népszerűségnek örvendő Monster Bash viszont már több szörnyeteget is felvonultat. Tiszteletét teszi benne például Drakula, Frankenstein szörnye, a múmia és még a farkasember is, szóval a Universal rémségeit kedvelő játékosoknak kifejezetten ajánlott kipróbálnia ezt az asztalt.

A halloweeni pakk október 29-én élesedik, és ahogy azt már megszokhattuk, a két flipper eredeti, valamint felújított, modernizált változatban is elérhető lesz. Ha még nem tudjátok, hogy kell-e nektek mindez, akkor erősen ajánlott megnézni a Zen Studios által kiadott trailert, ami kitűnően bemutatja a DLC hangulatát.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)