Hirdetés

Cápa, E.T. és Vissza a jövőbe asztalokkal jön a Pinball FX3 megjelenés

|

Még ebben a hónapban újabb résszel bővül a hazai Zen Studios flipperjáték sorozata, a Pinball FX.

Hirdetés

A Zen Pinball 2/Pinball FX2 olyan emlékezetes pályákkal ajándékozott meg minket, mint a Bethesda, a The Walking Dead, az Alien, a Portal vagy épp a Marvel saját asztalai, de a magyar Zen Studios elérkezettnek látta az időt arra, hogy bemutassa a folytatást. 

Hirdetés

A stúdió elmondta, hogy a Pinball FX3 szeptember 26-án érkezik meg az előző generációs konzolokat hátrahagyva PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezzel egyidőben válik elérhetővé hozzá a Universal Classic Pack is, amely három, a Universal klasszikus filmjein (Cápa, Vissza a jövőbe, E. T.) alapuló asztallal színesíti az alapjátékot. Kaptunk belőle néhány ízelítőt is. 

Természetesen magunkkal hozhatjuk a korábban megvásárolt kollekciónkat, lesz online matchmaking, sőt a játékosok saját bajnokságokat is létrehozhatnak. Nézzétek csak:

Szeptember végén tehát újra elkap a flipperláz. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)