Hirdetés

Star Wars Pinball - a 2017/12-es GameStar teljes játéka

|

Az év utolsó hónapjában egy hazai alkotással örvendeztetünk meg benneteket, aminek a témája ráadásul nem is lehetne aktuálisabb.

Hirdetés

Decemberben ismét Star Wars-lázban fog égni a világ, hiszen néhány nap múlva debütál a mozikban az űreposz következő felvonása. Úgy gondoltuk, mi is jegyet váltunk a hype-vonatra, így magazinunk e havi teljes játéka igazi csemege a rajongóknak.

Hirdetés

Idén ősszel jelent meg a magyar Zen Studios legújabb, ingyenes flippergépes mókája, a Pinball FX3, amihez rengeteg licencelt asztal érhető el marvelesektől a universalosokig, még Family Guy és Archer is van. Meg persze Star Wars: A Star Wars Pinball asztalai a felületen "hagyományos" flipperasztalok, amiket viszont érdekes, kissé váratlan minijátékokkal dobtak fel.

A csomag három asztalt tartalmaz, melyeket a Star Wars: A Birodalom visszavág, a Clone Wars és Boba Fett ihlettek.  Tiszteletét teszi a játékban Ahsoka Tano is, aki mesterével, Anakin Skywalkerrel együtt vadászik a galaxis legveszélyesebb Sith orgyilkosaira.

Ahhoz képest, hogy eléggé látványos a játék, egyáltalán nincs szükség egy erőműre a futtatásához. Ha rendelkeztek minimum 4 GB RAM-mal, kétmagos 1.6 GHz-es processzorral, egy Nvidia GTS 450-nel (vagy AMD-s megfelelőjével), illetve 6 GB szabad hellyel, akkor könnyen futtathatjátok majd a Star Wars Pinballt.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik, de egy extra lépés szükséges hozzá. Először töltsétek le a Pinball FX 3-at Steamről (ingyenes), majd folytatódhat a procedúra a következőképp: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/12-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)