Hirdetés

Sirius élő adásban mutatja be a GameStar decemberi teljes játékát

|

Ha még nem volt szerencsétek a Zen Studios remek játékához, akkor most láthatjátok, hogy néz ki élesben a Star Wars Pinball.

Hirdetés

Az év utolsó GameStar magazinja mellé egy magyar fejlesztésű, Star Wars témájú játékot csomagoltunk, ami a legújabb film debütálása miatt most különösen aktuális. Ha pedig valamilyen érthetetlen oknál fogva még nem vásároltátok volna meg az újságot, és nem tudjátok, mi ez a játék, akkor most kaphattok belőle egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Sirius úgy döntött, elviszi egy körre a Zen Studios ingyenes Pinball FX3 flipperjátékához megjelent DLC asztalcsomagot, a Star Wars Pinballt, amiben az árkád móka találkozik a grandiózus űreposz legismertebb szereplőivel.

Az élő közvetítés este 6 órakor kezdődik, írjátok fel, és nézzetek vissza ide, ha nem akartok lemaradni az izgalmakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)