Hirdetés

Pinball FX3 - végre jönnek a Star Wars: Az utolsó Jedik asztalok

|

A film premierjéhez képest egy pici késéssel, de érkezik a csomag.

Hirdetés

A Zen Studios továbbra is rendületlenül, a tőle megszokott minőségben gyártja a licencelt asztalokat a Pinball FX3-hoz, és láthatóan a LucasFilm is elégedett a munkájukkal.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars weboldalról, egy a játék tervezőjével, Szűcs Dáviddal készített interjúból tudhattuk meg, hogy a Star Wars Pinball: The Last Jedi csomag április 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és mobileszközökre. Két pályát tartalmaz: az egyiket maga a film, a másikat az Ahch-To ihlette, ahol Luke lakott és Rey tette meg első lépéseit a Jedivé válás felé. Lesznek természetesen porgok, megjelennek a film emlékezetes csatajelenetei is.

Érdekes egyébként, hogy amikor elkezdték a munkát, ők is nagyon keveset tudtak a filmről, úgyhogy tippelniük kellett, mi fog történni. A többit - angolul - elolvashatjátok a fenti linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)