Hirdetés

Pioneer - egy kooperatív sci-fi shootert készíti a Ubisoft?

|

A legfrissebb infók szerint a projektet nem törölték, csak újrakezdték, és más irányba vitték el.

Hirdetés

Néhány hete több ex-ubisoftos dolgozó is ejtett pár könnycseppet a Pioneer miatt, ami elvileg egy nyugodt, erőszakmentes, űrben játszódó játék lett volna. A trailere a Watch Dogs 2-ben volt látható, de hivatalosan nem jelentették be.

Hirdetés

A Kotaku mindig jól tájékozott újságírója, Jason Schreier a napokban három, neve elhallgatását kérő dolgozótól is úgy értesült, hogy ami eddig a Pioneer volt, az valóban a kukában landolt, de néhány elemet megtartanak belőle, és felhasználják az új, ugyanezen a néven futó, de más jellegű projekthez. A játék állítólag egy kooperatív shooter lesz földönkívüliekkel, mely a Rainbow Six játékokban is használt Anvil motorra épül. Néhány éve egyébként volt egy - mostanra törölt - Rainbow Six spin-off, amiben zombik vagy földönkívüliek ellen kellett harcolni. Talán ebből lett aztán a Siege Outbreak eseménye.

Akármi is legyen ez, ha mostanában kezdték újra a munkát, két-három évig még nem számíthatunk a bejelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)