Hirdetés

Úgy tűnik, tényleg készül a Watch Dogs 2-es traileren látott sci-fi játék

|

A Ubisofthoz köthető források szerint egy valóban készülő játék első teasere a Watch Dogs 2-ben látott easter egg, viszont nem valószínű, hogy egyhamar bejelenti a Ubisoft.

Hirdetés

A Ubisoft némi öniróniát is csempészett a Watch Dogs 2-be, ugyanis az egyik küldetésben a saját fiktív stúdiójukból lophatjuk el egy be nem jelentett játék trailerét, hogy aztán eladjuk egy weboldalnak. A legfrissebb fejlemények alapján viszont úgy tűnik, az easter egget valóban egy trükkös játékbejelentésnek szánták.

Kotaku forrásai szerint, akik belelátnak a Ubisoft működésébe, a videón látható játék Pioneer kódnéven készül, de a fejlesztés nem éppen az eredeti tervek szerint halad.

"A játékot jövőre tervezték bejelenteni (...) De erre nem fog sor kerülni, mert áttervezik. Amikor eldöntötték, hogy beteszik az easter egget a Watch Dogs 2-be, még nem tudták, hogy ez fog történni, szóval ez most egy kicsit kínos"

- mondta a lap egyik névtelen forrása.

Az ügy még egy fokkal mókásabb attól, hogy a játékban lévő másik Ubisoftos poén pont a Kotaku korábbi húzásaira utalt, mikor idő előtt kiszivárogtatták például az Assassin's Creed Syndicate létezésének hírét. Emiatt a szerkesztőség egy ideig a Ubisoft tiltólistájára is került, de nemrég ismét felvette a kapcsolatot velük a kiadó. Ennek ellenére a Pioneerrel kapcsolatos kérdéseikre nem válaszoltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)