Hirdetés

Pirates of the Black Cove - Speed painting trailer + demo tölthető

|

Talán még kevesen hallottatok erről a játékról, így itt az ideje megismerkedni vele.

Hirdetés

A Svéd Paradox és a Nitro Games koperációjának gyümölcseként látott napvilágot ez a picit rendhagyó kalózos játék.

A definíció szerint ez egy könnyed stratégiai kalandjáték PC-re. A kalózkodás aranykorában játszódik, amikor a Fekete Öböl Kalózai terrorizálták a Karib-Tengert. A Te sorsod az, hogy egyesítsd mindhárom kalóz-frakciót és Te legyél minden kalózok királya!

Mindehhez egy nagy, nyílt világ tartozik, ahol a kalózhajóddal és annak legénységével oldhatsz meg missziókat. természetesen sokféle kalózkapitány közül lehet választani, mindnek más tulajdonságai vannak. Csatázhatsz a Fekete Ööbl Kalózaival és az európai hódítókkal mind a tengeren, mind a szárazföldön. Felfedezheted a karib-tenger el nem mondott legendáit. S persze rengeteg tapasztalatot és hírnevet szerezhetsz, hogy Te légy a kalózkirály!

Jöjjenek akkor a bónuszok - egy klassz speed-painting artwork: 

Egy trailer a játékról magáról:

S akit mindezek után érdekel a Pirates of the Black Cove demoja, az kattintson a linkre (FilePlanetes letöltés). 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)