Hirdetés

Pirates of the Burning Sea - Két hétig ingyen

|

A kalózos regények, filmek, játékok legfőbb fegyvere az ilyen témájú alkotásokat körüllengő egyedi, romantikus hangulat.

Hirdetés

A Pirates of the Burning Sea az MMORPG-k kellően széles palettájának egyik ritkán emlegetett gyöngyszeme. Tény, hogy nem ejtett rabul milliókat mint az a bizonyos három betűs, de ez semmit sem von le érdemeiből.

pirate.jpg


Házi MMO-gurunk, Gyu is eltöltött jó néhány órát, napot, hetet az angol, spanyol és francia lobogó alatt hajózó fregattok és szkúnerek között, miközben sós tengervíz öntözte virtuális arcát, s magasan köröző sirályok potyadéka széles karimájú kalapját.
A Flying Lab játéka tehát most 14 napig kipróbálható mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, csupán kellő mennyiségű szabadidőt kell felszabadítani, ami suli, munka, netán mindkettő mellett olykor igencsak nehézkes.

pirate2.jpg


Két hét nyilván nem elegendő arra, hogy a négy frakció (angolok, spanyolok, franciák, kalózok) összes lehetőségét kipróbáljuk, a több mint 80 kikötő mindegyikét felkeressük, s az ezernél is több misszió mindegyikét sikerrel teljesítsük. Vár tehát ránk a vagyon, a hatalom és a végtelen óceán.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)