Hirdetés

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned - Romantikus naplemente

|

Újabb képeket adott ki Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned címmel készülő szerepjátékából a Propaganda Games.

Hirdetés

Az új Turok folytatásán is dolgozó Propaganda Games következő projektje a Disney égisze alatt valamikor jövőre megjelenő Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned.



Az időrendben a filmtrilógia eseményei előtt játszódó Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned egy nyílt világú szerepjátéknak ígérkezik, amiben a játékos egyszerű matrózból minden idők legismertebb kapitányáva küzdi fel magát.
A manapság divatos testre szabhatóság csak részben jellemzi a Propaganda Games munkája gyümölcsét, hiszen nem határozhatjuk meg már a játék kezdetén kapitányunk külsejét, ellenben többször kerülünk majd olyan döntéshelyzetbe, aminek következménye jól látható nyomot hagy rajta. Kiváncsi vagyok, cápatámadásban elvesztett láb, vagy valami hasonló lesz-e.



A E3 előtt bejelentett Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned szerepjáték mivolta nem merül ki a tengerek és a szigetvilág felfedezésében. Hősünk tapasztalati pontokat gyűjt, szintet lép, különleges képességeket sajátít el, ráadásul vele együtt fejlődik hajója is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)