Hirdetés

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned - Törölve!

|

A Disney Interactive Studios megerősítette a kalózos akció-RPG fejlesztésének leállításáról szóló híreket...

Hirdetés

A UE3-at használó játékot a 2005-ben alapított Propaganda Games (Turok remake) készítette, s 2011-ben jelent volna meg. A Disney döntése következtében a Vancouver-ben található stúdió két fejlesztőcsapatának egyike megszűnt, vagy ahogyan ők fogalmaztak: "Kénytelenek voltunk átstrukturálni a Propaganda Games-t." A Disney ezt még hivatalosan nem erősítette meg, de a PG egy magát meg nem nevező belsős informátora szerint több mint 100 embert eresztettek szélnek. Az alelnök, Dan Tudge (aki korábban a Dragon Age projekt-igazgatója volt a BioWare-nél) tavaly áprilisban csatlakozott a csapathoz, hogy felügyelje a játék munkálatait, de az ő munkaviszonya már idén szeptemberben megszűnt, ami nyilvánvalóan előrevetítette a mostani szomorú bejelentést.

A PG másik projektje, a TRON: Evolution még sínen van és a tervek szerint a filmmel egy időben, 2010. december 7-én fog debütálni PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A megjelenést követően DLC-ket is terveznek hozzá kiadni.

Nem hinném, hogy a filmektől egyébként független Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned megváltotta volna a játékvilágot, de azért kár érte. Az idei E3-on még egy hangulatos kis trailer-t () mutogattak, s ingame felvételeket is láthattunk már
belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)