Hirdetés

Piros golyóbisok bűvöletében

|

Amennyi ideig csak lehetséges, próbáljuk elkerülni a piros golyókkal történő végzetes ütközést.

Hirdetés

A jóval korábban megszületett Particles utódjának nevezhetjük (fejlesztőjét az említett alkotás inspirálta) Játéközön.hu ajánlónk Bits névre keresztelt kiválasztottját, melyben labdával kerülgetjük az egymással összeütköző és falról visszapattanó golyóbisokat. Számuk folyamatosan növekszik, ennek következtében egyre nehezebben lavírozhatunk a meghatározott méretű pályán.

Amennyiben összepuszilkodunk egy száguldó golyóval befejeződik pályafutásunk és ismételten megpróbálhatjuk megdönteni a játékosok által produkált csúcsidőket. Rágcsálónkkal irányíthatjuk labdacsunkat, érdemes vigyázni a hirtelen mozdulatokkal, illetve hatalmas rántásokkal, ugyanis a villámgyors irányváltoztatásokat jelentős kilengéssel honorálja a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)