Hirdetés

Piszkos tánc klipekben - Step Up 4: Forradalom kritika

|

Még több zene, még több tánc, még jobb Step Up, mert abból bizony sosem elég.Így vélekednek a stúdiónál, és sokan osztják ezt a véleményt. De még többen vannak, akik nem.

Hirdetés

Megérkezett a negyedik Step Up-őrület, ami valóban őrültebb, mint az eddigiek, köszönhetően Scott Speer rendezőnek, aki Jon Chu helyét vette át az előző rész után. Scott Speer eddig videoklipek rendezésével foglalkozott, a legnagyobb sztárokkal dolgozott együtt szerte Amerikában. Érdemes megfigyelni, hogy az utóbbi időben a két műfaj (film-videoklip) egyre jobban kezd egybeolvadni.

Manapság a videoklipek már inkább rövidfilmek, történettel, főszereplőkkel, mellékszereplőkkel, párbeszédekkel, és nem mellesleg 10 perc körüli játékidővel, melyből maga a zeneszám 3-4 percet foglal el. És ez az egész metódus megfordítható. A Step Up filmek (talán az első kivételével) eddig is inkább hasonlítottak egy videoklipre, mint egy filmre és Speer rendező úr szakavatottsága miatt, most még inkább elmegyünk egy videoklip irányába. De ez egyáltalán nem baj. Ugyanis ha van valami, amit milliomodszorra sem lehet megunni, akkor az a zene, és a hozzájuk készült videoklipek.

A kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)