Hirdetés

Piszok látványos gameplayt villantott a tűzharcot varázslattal ötvöző Witchfire

|

Meggyőzően néz ki a The Vanishing of Ethan Carter alkotóinak FPS-e.

Hirdetés

Utoljára az év elején hallatott magáról a The Astronauts csapata, amelyről azt kell tudni, hogy a People Can Fly kulcsfigurái alapították, azok, akiknek az eredeti Painkillert köszönhetjük, na meg a Bulletstormot. Első, és mindmáig egyetlen játékuk ebben a felállásban a sétaszimulátorok műfajának gyöngyszeme, a The Vanishing of Ethan Carter már megmutatta, hogy tehetséges társaságról van szó, érdemes figyelemmel tartani őket, és várni a soron következő alkotásukat.

Sajnos miután nincsenek túl sokan, ez a várakozás jelentősen elhúzódott, már nyolcadik éve készül a Witchfire, de még mindig csak ahhoz került közel, hogy korai hozzáférésben megjelenjen. Ez elvileg nincs már messze, mi több, a srácok úgy számolnak, hogy ha minden jól alakul, az Early Access-időszak nem is tart tovább 2022 utolsó negyedévénél.

Hirdetés

A Summer Game Fest keretében kiadott új gameplay traileren mindenesetre a legjobb formáját hozza, a fotogrammertriával megtámogatott látványvilágnak és az Unreal Engine 4-nek köszönhetően. Élvezet lesz válogatott fegyvereket és varázslatokat kombinálva átküldeni a túlvilágra az életünkre törő rémségeket. Arra viszont nem árt felkészülni, hogy roguelite elemeket is tartalmaz, tehát nem ronthatunk rá ész nélkül mindenre, ami mozog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)