Hirdetés

Napi büntetés: generálj magadnak szöveget, amivel érdekessé teheted az indie játékod!

|

A játékom olyan, mint a Sonic the Hedgehog és a Botanicula, csak ludonarratív disszonanciával. Megvennéd?

Hirdetés

Egyre többször látjuk az indie játékoknál, hogy a fejlesztők hasonlítgatással akarják érdekesebbé tenni új címeiket. A módszer működik, sokkal gyorsabban felfigyelünk arra, hogy "a játék olyan, mint a Red Dead Redemption, csak robotokkal", mint arra, hogy "egy western akciójáték robotokkal".

Ezt figurázza ki az Eat Create Sleep fejlesztőcsapat alkalmazása, amivel bárki generálhat magának hangzatos szöveget. Nyilván a fent is látható "olyan mint a Grand Theft Auto: Vice City, csak elfekkel" valami egészen fura koncepció lenne, de az "olyan mint a Battlefield 3, csak IKEA bútorokkal" sem egyszerű. Mondjuk milyen jó lenne, ha lövöldözés helyett bútor összeszereléssel dönthetnénk el a harcok eredményét. Nem lenne jó? Nem? Ok. A pitch()-et itt éritek el, és próbáljátok ki a csapat dokumentumjátékát, az Eat Create Sleep Adventurest is, ami a játékfejlesztés kalandjaival ismertet meg minket röviden, illete a Crestet, ami Early Access címként próbál érvényesülni.

Nektek mi jött ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)