Hirdetés

Építsünk hidat szakszerűen!

|

Mai játéközön ajánlónkban a rakományszállítás és hídépítés kapja a fő szerepet.

Hirdetés

Aki szereti a fizikát, szereti a hidakat, van kreativitása és tudja hogy kell biztonságos hidat építeni, az szeretni fogja ezt a kicsit Lemmings-re hajazó játékot. A fő célunk a pályán elszórt dobozok összegyűjtése, amik természetesen nincsenek egyszerűen elhelyezve. Meg kell dolgoznunk azért, hogy kis rakodómunkásaink eljussanak a szállítmányig, s azt épségben eljuttassák a kiindulási helyre.

A mi feladatunk betömni a dombok közti lyukakat, hogy ne potyogjanak csak úgy bele a nagyvilágba rakomány nélkül a kis emberek. Nem elég, ha egyvalaki át tud menni a hídon, hiszen az úgy nem lenne olyan nehéz. Pontosan kell megtámasztani a hidat, hogy ne szakadjon le, ne dőlöngéljen, hanem biztonságosan lehessen rajta közlekedni. Kétféle elemet kell variálnunk, az egyik maga a híd, a másik pedig az azt tartó pillér. Aki játszott a World of Goo-val, annak kicsit könnyebb dolga lesz, ám aki még nem, az egyrészt mindenképp próbálja ki, másrészt majd most belejön. Látogassatok el tehát a Játéközön-re, ahol máris építhetitek hidaitokat a Cargo Bridge-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)