Hirdetés

Pixel Heroes: Byte & Magic - és már megint a 80-as éveket idézzük meg

|

Egy új indie szerepjátékot készít a Headup Games és a srácok egy eszméletlenül nosztalgikus trailert hoztak össze annak érdekében, hogy megismerjük a projektet. 80-as évek, előre!

Hirdetés

Nosztalgiázni mindig szeretünk, főleg ha olyan minőségi tálalásban kapjuk a töprengeni valót, mint amit a Headup Games prezentált a Pixel Heroes: Byte & Magic bemutatása kapcsán. Vagyis röviden: hogy telik az a rohadt idő!

A fejlesztők egy olyan, a 80-as évek videojátékainak hangulatát felelevenítő trailert osztottak meg a háttérmunkálatokról és a Pixel Heroes részleteiről, amelyben 1987-et írunk és egy, az időszak leginnovatívabb technológiájával készülő játékról rántják le a leplet korhű kellékekkel és kinézetben (azok a hajszerkezetek és pulóverek!). Csoda minden másodperc, mutatjuk:

A Pixel Heroes: Byte & Magic megjelenés február hatodikán várható Steamen PC-re, Mac-re és Linux-ra. A hangulat már megvan, a többi majd kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)