Hirdetés

Pizzásdoboz-projektor a legújabb őrület

|

Filmeznél a haverokkal miközben épp a frissen megérkezett pizzát toljátok az arcba, de nincs a lakásban tévé? Hát csinálj projektort a pizzásdobozból!

Hirdetés

A komoly technológiát igénylő eszközök büdzsé megvalósítása egyre nagyobb sláger lett az elmúlt években, elég csak a Google Cardboardra gondolni, melynek segítségével egy kartondobozból is elkészítheted a saját Oculus Riftedet. Valami hasonlót talált ki most a Pizza Hut is.

Az új akcióban a specilális pizzásodobozban egy lencsét is elhelyeztek, amelyet a vásárlók könnyedén bepattinthatnak a doboz megfelelő részébe. A távtartó tüske tökéletes állvány a telefon számára, amelyek képét a lencse felerősíti, így már nézhetjük is az általunk kiválasztott műsort.

Nincs semmilyen multimédiás tartalom a telefonodon? Csak húzd le a doboz oldalán található QR kódot, és már indul is a film. A dobozok egyébként 4 különböző dizájnnal érkeznek és annyira jól néznek ki, hogy simán elférnek a polcon. Az akció egyelőre csak Hongkongban elérhető, de valószínűleg hamarosan kiterjesztik a többi Pizza Hutra is.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)