Hirdetés

Plagizálás miatt ugorhat egy nagyon várt Warzone skin megjelenése

|

Úgy tűnik mégsem jön az óriáskutya kinézet a Warzone-ba.

Hirdetés

Hamarosan elrajtol a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, ami több változás mellett például két izgalmas kinézetet, Arnold Schwarzenegger T-800-asát és Robert Patrick T-1000-ét is elhozza a csatatérre.

Van azonban egy másik kinézet is, ami izgalomban tartotta a közösséget, a most történt fejlemények tükrében azonban lehet, hogy mégsem fogunk óriási kutyaként lövöldözni a Warzone-ban.

Hirdetés

A népszerű battle royale negyedik szezonjában Kim Tae Young új külleme egy óriás szamojéddé változtatta volna az operátort, egy művész azonban most azzal vádolja a Raven Software csapatát, hogy tőle lopták a "Loyal Samoyed" kinézetet, amit azóta el is tüntettek minden hivatalos kommunikációból. Az eredeti bejegyzésben még szerepel a skin, a frissítettben azonban már nyoma sincs.

Az eredeti terveket még 2019. decemberében töltötte fel Sail Lin az ArtStation csatornájára Samoye Medical néven. Mivel a hasonlóság az ő által megálmodott karakter és a Raven kinézete között elvitathatatlan, Twitteren hívta fel a figyelmet a plagizálásra.

Sail Lin egy hosszabb bejegyzésben leírta, ő maga is CoD játékos, és nagyon csalódottan érzi magát, hogy az Activision anélkül nyúlná le a munkáját, hogy bármilyen kompenzációt kapna, sőt, még csak fel sem vették vele semmilyen formában a kapcsolatot.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy az Activision és a Raven másképpen is kívánja-e orvosolni a problémát, vagy maradnak a most is elővett módszernél, miszerint úgy tesznek, mintha ez az egész meg sem történt volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)