Hirdetés

Planescape: Torment Enhanced Edition megjelenés - napokon belül érkezik a felújított kaland

|

Még csak most jelentették be a Planescape: Torment új, Enhanced Edition kiadását, de már a megjelenési dátumot is elárulták a fejlesztők.

Hirdetés

Alig két napja leplezték le a Planescape: Torment Enhanced Editiont, de már most kiderült, egészen pontosan mikor is számíthatunk a felújított változat érkezésére.

Mint kiderült, a Beamdog által összerakott Planescape: Torment Enhanced Edition április 11-én fog megjelenni PC-re, Linuxra és Macre, valamint iOS-re és Androidra is. A minőségre valószínűleg nem lehet panasz, hiszen a Beamdog a többi Infinity Engine-t használó BioWare címmel is remek munkát végzett.

A Planescape: Torment új kiadása 4K-s felbontással és újrakevert hanggal, valamint javított kamerakezeléssel és kezelői felülettel érkezik, az utóbbiakat viszont akár ki is kapcsolhatják azok, akik az eredetei élményt szeretnék visszakapni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)