Hirdetés

Planet Coaster - hatalmas, ingyenes szülinapi frissítést kap

|

A vidámpark-menedzselős móka hamarosan sok újdonsággal bővül, többek között új személyzetkezelő eszközökkel, új hullámvasutakkal és egy új scenario szerkesztővel.

Hirdetés

A születésnapi Planet Coaster frissítés talán legnagyobb dobása a személyzet energiamenedzsmentjének beépítése. Felfogadott munkásaink bizony elfáradhatnak, és ilyenkor otthagyják a melót, hogy sétálgassanak vagy lazítsanak a pihenő részben. Amíg ők nem dolgoznak, addig az árut nem adja el, jegyeket nem lyukaszt, takarítani sem fog senki.

Hirdetés

Az új rendszer megnehezíti majd a parkok működtetését, mivel jobban oda kell figyelni a személyzetre. Fontossá válik, hogy mindig legyen elég emberünk, és a park működése akkor se álljon le, ha egy-egy kollégának lazulni támad kedve. Ezek mellett különböző perkeket is adhatunk egyes munkásoknak, akik így jobban tanulnak, kevésbé fáradnak stb..

Tárgyak tekintetében kapunk piknikező padokat, ahol a látogatók ehetnek, pihengethetnek. Új látványosságokat és hullámvasutakat is építhetünk.

Mindenre rájön még egy scenario editor is, amivel különleges kihívásokkal megtömött pályákat csinálhatunk magunknak vagy a Steamen játszó közösségnek. Az Anniversary update valamikor a jövő hónapban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)