Hirdetés

Planet Coaster - a Halálcsillagon is hullámvasutazhatunk

|

Egy hullámvasút kocsijának üléséből végignézni az első Halálcsillag pusztulását olyan élmény, amit nem hittünk volna, hogy valaha is átélhetünk.

Hirdetés

A Planet Coaster rengeteg lehetőséget kínál a kreatív hullámvasút építéshez, és születtek is már furcsa csodák, de ilyet még sosem láttunk. Chuck Maurice megalkotta a Star Wars univerzum egyik legfontosabb eseményének, a yavini csatának a hullámvasutas változatát.

Fénysebességgel indul a túra, ami TIE vadászok és X-szárnyúak között visz végig bennünket az egész űrcsatán, majd eljutunk a Halálcsillag belső terébe is, és átélhetjük a Vörös Ötös, vagyis Luke Skywalker az első bevetését. 

Brutális látványt nyújt a kaland, amit egyébként ti is letölthettek, ha ide kattintotok. Már csak az kéne, hogy a Disney is építsen valami hasonlót a valóságban, és akkor talán még én is kifizetném a park belépőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)