Hirdetés

Planet Coaster - a Szellemirtók is beköszönnek a játékba

|

A Ghostbusters DLC újdonságait az 1984-es klasszikus film inspirálta, ráadásul még két jól ismert színész hangját is hallhatjuk.

Hirdetés

Számos DLC érkezett már a Frontier Developments játékához, és korábban már például a Vissza a jövőbe időutazó járgánya is megfordult a Planet Coasterben. Most pedig a fejlesztők egy újabb népszerű franchise-zal keresztezik a játékukat.

Hirdetés

A csapat egy rövid videóval leplezte le a Ghostbusters nevű DLC érkezését, ami a legelső, 1984-es Szellemirtók filmen alapul. A pakk többek között egy történetközpontú szcenárióval, új játékmechanikákkal, illetve hullámvasútakkal, karakterekkel és díszletekkel bővíti a Planet Coastert. Ráadásul visszatér Dan Aykroyd, aki filmbéli karakterét, Dr. Raymond Stantz-et alakítja majd, és a játékosokat fogja segíteni a DLC-vel érkező kaland során. Továbbá William Atherton hangját is hallhatjuk, aki szintén visszabújik egy kicsit az első filmben látott szerepébe, és Walter Pecket fogja megszólaltatni.

Viszont egyelőre rejtély, mikor érkezik meg a Ghostbusters DLC, ami az eddig kiderült részletek alapján elég izgalmas kiegészítésnek ígérkezik. Ti beruháztok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)