Hirdetés

Planet Coaster - bűnözést hoz a következő ingyenes frissítés

|

A Planet Coaster tavaszi frissítése nem csak izgalmas új játékokat ad vidámparkunkhoz, hanem új problémákat is, amik megnehezítik a dolgunkat.

Hirdetés

Ugyan a Planet Coasterben az egyik legizgalmasabb, hogy bárki készíthet tartalmakat, a készítők sem pihennek és újabb ingyenes frissítéssel bővítik a vidámparkos játékot. A tavaszi frissítés nem kapcsolódik semmilyen különösebb témához, de így is érdekes újdonságokat hoz majd.

Egyrészt kaptunk majd három új hullámvasutat, amik közül látszólag egyik sem a visszafogottabb élményekre vágyó vendégeknek lett kitalálva. A Trident például egy körpálya helyett olyan sínen megy, ami egy ponton megállítja, majd visszafordítja az utasait, a Steel Hydra pedig az első olyan hullámvasút a játékban, amin a sín aljára felfüggesztett kocsikban ülnek az utasok. A Planet Coaster játékfelhozatala ezen kívül három, a földtől el nem távolodó játékkal és testreszabható Go-Kart pályákkal bővül, amit valószínűleg megint elég kreatívan használnak majd fel a játékosok.

A Planet Coaster menedzsment aspektusa is bővül, az elégedetlen látogatók ugyanis ezentúl akár dühükben meg is rongálhatják a parkunk berendezését, ahogy zsebtolvajok is feltűnhetnek. Természetesen ezt nem kell majd tétlenül néznünk, hanem térfigyelő kamerákkal és biztonsági őrökkel szembeszállhatunk velük. Minderre még néhány hetet várnunk kell, ugyanis a frissítést április 11-én élesíti majd a Frontier csapata.

Ti milyen feature-öket látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)