Hirdetés

Planet Coaster - ez a vidámpark egyben egy működő Monopoly társasjáték is

|

Ha a pálya építése közben épp nincs semmi tennivalód, és társasoznál egyet, most már arra is van lehetőséged.

Hirdetés

A szimulátorok rajongói már számtalan alkalommal bebizonyították, hogy egy kis kreativitással elképesztő dolgokat tudnak alkotni a Planet Coasterben. Most pedig egy olyan alkotást láthatunk, ami gyakorlatilag játék a játékban.

Hirdetés

Egy Chant nevű modder készítette el a Monopoly: Planet Coaster Edition pályát, ami amellett, hogy egy működőképes vidámpark, még egy teljesen használható Monopoly-táblaként is funkcionál. Az egyedi szabályrendszerrel rendelkező pályán bábukat, kártyákat, sőt még dobókockákat is találunk, és miután ráléptünk egy mezőre, teljesítenünk kell az azon szereplő kihívást.

Ha kipróbálnátok Chant nem mindennap alkotását, akkor megtaláljátok azt a Steam Workshopban, az alábbi trailer pedig remekül bemutatja, hogy nagyjából mire számíthatunk.

Ti szoktatok hasonló érdekességekkel kísérletezgetni a Planet Coasterben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)