Hirdetés

Planet Coaster - hollywoodi parkot is felhúzhatunk majd az új DLC eszközeivel

|

A vidámparkok mesterei hamarosan hatalmas, filmes parkokat építhetnek, és akár hoteleket is lecsapathatnak melléjük.

Hirdetés

A Planet Coaster közössége eddig is meglepő dolgokkal állt elő, de alig várjuk, hogy mit hoznak majd össze a Studios Pack új eszközeivel. Rengeteg díszítőelem, épület, és új hullámvasút kerül be a DLC-vel, amelyeket mind Hollywood mesegyára ihlette.

Hirdetés

A DLC megjelenésével egy időben érkezik egy ingyenes frissítés is, ami szintén sok újdonságot, például a parkokba telepíthető hoteleket hozza el a jövő nagy parképítő mestereinek. Az új épülettípussal rávehetjük a látogatókat, hogy hosszabb ideig maradjanak a vidámparkunkban, ami valljuk be, nem hangzik ésszerűtlen döntésnek.

A Studios Pack és a frissítés március 27-én fognak megjelenni, és 11 eurós (3400 Ft) árért cserébe lehet majd letölteni. Ti milyen filmes csodákkal bővítenék legszívesebben a virtuális vidámparkotokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)