Hirdetés

Planet Coaster - különböző országok építészeti stílusait hozza el a következő DLC

|

Olyan nemzetek témái kerülnek be a játékba, mint például Japán, Kína, Olaszország, vagy az Egyesült Királyság.

Hirdetés

A Planet Coaster már önmagában is rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy egyedivé varázsoljuk saját kis vidámparkunkat, de a rajongók által megalkotott extrákkal még tovább fokozhatjuk a játékélményt. A legújabb DLC tartalmát ráadásul pont ezek a rajongói alkotások inspirálták.

Hirdetés

A Frontier Developments bejelentette, hogy október 16-án jelenik meg a World's Fair Pack a Planet Coasterhez, ami vadonatúj országok stílusaival bővíti a menedzselős játékot. Egészen pontosan Kína, Japán, Franciaország, Marokkó, Olaszország, Németország, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság, valamint az Egyesült Államok elemeit tartalmazzák majd az új témák, amelyekkel igazi nemzetközi vidámparkot hozhatunk létre. Illetve lesznek új hullámvasutak is a csomagban, mindezért pedig 10,99 eurót, vagyis kicsivel több mint 3500 forintot kérnek el a fejlesztők.

A játék vezető művésze, Sam Denney pedig elmesélte, hogy ezt a DLC-t kifejezetten a közösség által összerakott alkotások inspirálták, és már régóta akartak kínai és japán építészeti stílust tenni a játékba.

Ti játszotok a Planet Coasterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)