Hirdetés

Planet of the Apes: Last Frontier - nézd meg az első 17 percet

|

A majmok bolygója filmek eseményei közötti űrt kitöltő Planet of the Apes: Last Frontierben kemény döntések várnak ránk mindkét oldalon, de pont ezért tűnik olyan izgalmasnak.

Hirdetés

A majmok bolygója filmek effektjeit készítő stúdió fejlesztői divíziója, az Imaginati Studios dolgozik azon, hogy a legutóbbi két film, a Forradalom és a Háború eseményeit minőségi produktum kösse össze, amiért többek között a Caesart életre keltő Andy Serkis felel. 

Hirdetés

A Planet of the Apes: Last Frontier lényegében egy interaktív film lesz, amelynek fordulatos és nehéz döntéseket ígérő történetében majmokat és embereket is irányíthatunk majd, akiknek sorsa attól függ, hogy egyes helyzetekben mit cselekszünk. Ennek hozományaként számos befejezés létezik, így érdemes lesz többször is újrajátszani a 2-3 órásra ígért projektet, amelyből pár hete már kaptunk egy kis ízelítőt, most viszont megnézhetjük a játék első 17 percét (mondanunk sem kell, hogy spoileres tartalomról van szó!). 

A Planet of the Apes: Last Frontier megjelenésére még idén számíthatunk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de azt még nem árulták el, hogy pontosan mikor. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)