Hirdetés

Planet Zoo - ismét állatkertet építhetünk

|

A Planet Coasterrel már bizonyított Frontier most egy másfajta tycoonon dolgozik.

Hirdetés

A csapat néhány éve egészen boldoggá tette a tycoon játékok kedvelőit a Planet Coasterrel, ami tökéletes szellemi utódja lehetett az Atari által csak rugdosott RollerCoaster Tycoonnak.

Hirdetés

A Zoo Tycoont is imádtuk régen, de a Microsoft látszólag nem tervez folytatást. Ez most már nem probléma, mert helyette jön a Planet Zoo, ami ősszel jelenik meg PC-re. A csapat valósághűen viselkedő állatokat, részletes menedzsmentet ígér, teret ad határtalan kreativitásnak. Az elsődleges cél az lesz, hogy olyan állatkertet építsünk, ahol az állatok boldogok, ezért folyamatosan figyelnünk kell, ki hogyan érzi magát, tanítani, nevelni őket, hogy aztán szépen szaporodjanak, netán visszatérhessenek a vadonba. Közben új technológiákat kísérletezhetünk ki.

A Frontiernek az állatkertes téma sem új: nekik köszönhetjük a 2013-as Zoo Tycoont, valamint nemrég a Jurassic World Evolutionnel mutatták meg, mit tudnak. Ott valamennyire fogta a kezüket a licenc, itt viszont nincs ilyen korlát, és sokat tanulhattak a hibákból.

További részletekre az E3 során derülhet fény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)